eCorVision .....    bewustzijn en ICT


eCorVision draagt zorg voor het bewaken van de kwaliteit in ICT projecten en toepassingen in de breedste zin van het woord. Door een holistische kijk op ICT en door ons niet alleen te beperken op de technische mogelijkheden zijn we in staat een juiste afstemming te krijgen tussen business en ICT.


eCorVision levert de benodigde kennis op het gebied van business definitie, vertaling naar ICT specificaties, testaanpak en kwaliteit bewaking. Ook begeleiding in de proces aanpak, zoals ontwikkeling van ICT en het traject van pakketselectie, behoort tot het kennisgebied van ons. Door de jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken is eCorVision een speler die het verschil kan maken.


eCorVision is zich er van bewust dat ICT alleen niet zaligmakend is en is daarom ook in staat om samen met u te onderzoeken wat de sterke punten van uw organisatie zijn, waar punten ter verbetering liggen en hoe ICT kan bijdragen aan haar ontwikkeling. Hierdoor ontstaat er een inzicht in de complexiteit van uw organisatie, uw medewerkers en de identiteit van de organisatie.


Mocht de nieuwsgierigheid gewekt zijn, dan nodig ik u uit om contact met ons op nemen en dan komen we het graag in een persoonlijk gesprek nader toelichten.


eCorVision heeft een bijzonder en unieke aanpak om de dialoog met elkaar te starten. De symbolen die zichtbaar zijn op deze pagina hebben daar mee te maken. Voor een uitgebreide uitleg verwijs ik graag naar de volgende pagina, de symbolen © Energy8Edwin Cornelisse,

oprichter eCorVision BV

 HOME    DIENSTEN    OVER ONS    WERKEN BIJ    NIEUWS    CONTACTDiensten.htmlOver_ons.htmlWerken_bij.htmlBlog/Blog.htmlContact.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5
© 2011 - eCorVision BV